Janet Jackson a născut la 50 de ani primul copil

Janet Jackson a născut la 50 de ani primul copil

Sora „regelui muzicii pop” Michael Jackson a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 50 de ani. Fiul ei a apărut pe lume la începutul lunii ianuarie 2017, scrie revista People.

„Janet Jackson și soțul său, Wissam Al Mana, sunt încântați să anunțe venirea pe lume a fiului lor”, declară managerul artistei. Potrivit sursei, nașterea artistei a decurs fără nici o amenințare atât pentru sănătatea copilului cât și a mamei.

Jackson a născut fiind în al treilea mariaj cu omul de afaceri din Qatar, Wissam Al Mana.
Ei s-au cunoscut în anul 2010, la o petrecere prilejuită de deschiderea unui nou hotel din Dubai,
iar în anul 2012 s-au căsătorit. Peste puțin timp după ce au jucat nunta, Janet Jackson spunea că întotdeauna și-a dorit să aibă copii și speră că acum va reuși să creeze o familie.

Și iată că în luna aprilie a anului 2016, cea mai mică soră a lui Michael Jackson anunță că își întrerupe turneul său mondial „Unbreakable”, deoarece este însărcinată și vrea să se dedice vieții de familie.
În timpul sarcinii, Janet a început să poarte haine musulmane, ea a declarat că poartă văl și veșminte ca să-și facă soțul fericit.

Fratele artistei, Tito Jackson, a dezvăluit, în premiera, că Janet a recurs la Fertilizare in Vitro refuzând prima variantă propusă de medici, aceea de a apela la o mamă surogat pentru a „duce” sarcina până la final, ținând cont că există pericolul că artista să nu poată realiza acest lucru. Anterior, Janet Jackson a făcut multe tratamente de fertilizare care au eșuat.

Tatăl artistei are nouă copii, inclusiv răposatul Michael Jackson, cel mai iubit frate al ei și, respectiv, 27 de nepoți și nepoțele. Este evident că starul american este mai mult decât pregătită pentru apariția și educația primului ei copil. Tatăl vedetei, Joseph Walter Jackson a spus că dacă este necesar, el va fi mereu gata să-și ajute fiica, deoarece „e un adevărat maestru în schimbarea rapidă a scutecelor”.

Sora superstarului pop Michael Jackson, a avut o carieră muzicală de succes, cu șapte albume ajunse pe primul loc în topuri și cinci premii Grammy.


Autor: Mary Cojocaru


Ți-a plăcut articolul? Apasa like sau povestește-le prietenilor tăi!
Tag-uri la articol:
Comentarii
 1. 22 februarie 2017 12:39
  E foarte bravo si e curajoasa, bine a făcut !!!! Sănătate Janet și copilul !!!! Astfel de știri dau întotdeauna speranță și credință pentru noi toți !!!! Felicitări!
   
 2. 2 martie 2017 15:54
  Ma bucur enorm pentru ea. Sarmana a asteptat atit de mult. Am citit despre ea, timp de circa 20 de ani a tot facut incercari de a aduce pe lume un copilas. Si iata ca dupa ce a trecul prin calvarul atitor incercari nereusite, pina la urma a gasit solutia. E o minune ca acum sunt disponibile astfel de metode ca Fertilizarea in Vitro  Ea e un bun exemplu pentru toate femeile, care au dificultati in a aduce pe lume un copil. Nici o data nu trebuie pierduta speranta!
 3. 10 martie 2017 14:01
   Cariera de succes al interpretei Jennifer Lopez a fost atât de impresionantă încât, la copii ea la fel nu se gândea o lungă perioadă de timp. Numai în căsătoria, de acum cu fostul soț Marc Anthony, fiind în vârsta de 38 de ani, Jennifer Lopez a dat naștere la doi copilasi o dată - gemenii Max și Emmy.
   Nu numai în Occident, dar, de asemenea, si la noi in țara tendința de a naste copii la o virsta innaintată, este acum destul de răspândita. Multe dintre femei încearcă în primul rând să facă o carieră de succes , și abia apoi isi aranjeaza viața personală. Printre pacienții clinicilor de profil in țarile din vest sânt o mulțime de femei care au peste patruzeci de ani. Dar, în vârstă de peste 50 de ani, nu se prea observă în ultimii ani. Cu toate că sânt si unele femei care au născut în 54 și 56, bineânteles din cauza unor factori de infertilitate. Copiii născuți de femeile care au peste patruzeci de ani, din aspectul sănătății și dezvoltării acestora nu diferă de copii născuți de mame tinere. 
Adaugă comentarii
Adaugă un comentariu
Nume și Prenume:
         
Poștă electronică:
Articole similare:
23.01.2017
Copiii sunt cea mai mare minune din lume, ei sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile. Totuși, sunt foarte multe cupluri pentru care nașterea unui copil este un vis irealizabil.
22.01.2017
Sute de cupluri zilnic se zbuciună ca să aibă un copil. Folosesc diverse metode ca să-l poată obține, de la înseminare la fertilizarea în vitro (FIV), donare de ovocite sau chiar recurg la... mamă purtătoare. Cel din urmă concept este unul încă
23.12.2016
Miruna este o fetiță de 5 ani. Soarta nu a fost prea blândă cu ea. De la vârsta de 2 ani și-a pierdut părinții, rudele și bunicii au refuzat să o crească.
14.12.2016
În prezent, a devenit la modă ca femeile să-și ia bărbații cu ele pentru ca aceștia să asiste în timpul nașterii.
14.12.2016
Luptați pentru visele voastre și, cel mai important... dacă aveți posibilitatea, dăruiți familie celor care merită asta mai mult ca oricine – COPIII!
30.11.2016
Copiii sunt temelia unei familii fericite și împlinite. Ce-am fi noi fără urmași? Ce trist ar fi pe lume fără acel zâmbet nevinovat și dulce.
14.11.2016
Cea mai mare bogăție din această lume sunt copiii, mai mare decât toți banii din lume și toată puterea de pe pământ.
02.11.2016
Muzica este descrisă cu exactitate ca fiind limba îngerilor.
все шаблоны для dle на сайте шаблоны dle 11.2 скачать
Alege fundal