Adopția-calea spre o familie fericită !Copiii sunt cea mai mare fericire pentru un cuplu. Nimic nu le poate suplini bucuria de-a avea o familie decât un micuț. Deseori însă, această fericire întârzie, dat fiind faptul că, el sau ea suferă de infertilitate. Sigur, este poate că una dintre cele mai mari năpastii ce poate exista într-o familie. Copiii sunt continuitatea neamului, de aceea, majoritatea cuplurilor tind să nască și să crească copii proprii. Greșeală sau nu, decide deja fiecare în parte, în dependență de educația, principiile și valorile fiecăruia.

În familia Emiliei s-a întâmplst nenorocirea. Femeia nu putea aduce pe lume un prunc. De când s-au căsătorit cei doi visau la o familie imensă, fără a cunoaște greutățile pregătite de către destinul crud.

Aflând vestea tristă în inimile celor doi nu mai era loc pentru nimic în afară de tristețe și amărăciune. Nu puteau accepta această crudă realitate. E posibil oare ca viața să fie atât de dură cu ei? De ce nu pot forma o familie? De ce este atât de greu?

Într-una din zile Emilia i-a propus soțului ideea de a înfia un micuț, ea nu vedea diferența de a acorda dragoste unui copil pe care l-ai purtat în pântece timp de nouă luni și, altui pe care tocmai i-ai oferit biletul spre o viață fericită și integră. Deși mereu spunem că femeile complică lucrurile, în cazul dat totul s-a întâmplat viceversa, Damian nici nu vroia să audă de un copil străin în casa lui. Mai mult, ca acest copil să-i spună tată, era prea de tot pentru bărbat.

Vîzând că soția pe zi ce trece insista din ce în ce mai mult, văzând că nu are alternativă, că pur și simplu nu-i poate vedea durerea, bărbatul în cele din urmă s-a decis. Era o hotărâre extrem de grea, poate undeva în adâncul inimii chiar imposibilă pentru Damian, dar, ce nu faci pentru cei pe care-i iubești. Era într-adevăr o faptă eroică să accepte această idee, stupidă în viziunea sa.

Plecând la un orfelinat recomandat de către un prieten, aceștia au văzut un băiețel de trei ani, era întruchiparea bunătății dar și a tristeții pe pământ. Având un chip angelic, băiețelul avea o expresie a feței de o tristețe pe care e greu să o descrii în cuvinte.

Anume în acel moment gheața de pe inima lui Damian s-a topit. Era un copil atât de neajutorat, un copil ce-și așteaptă cu nerăbdare părinții care poate că nu mai sunt în această lume... era copilul ce-i aștepta pe ei, asta a știut-o de la bun început, din prima clipă când l-a zărit,singur și trist, tânjind după dragoste și protecție părintească.

În momentul în care micuțul Adrian a pășit pragul casei, viața lor a fost plină de căldură și dragoste. Deși nu și-au îndeplinit visul de a avea mulți copii, ei totuși erau o familie foarte fericită. Acest băiețel le-a dăruit cea mai frumoasă și cea mai sinceră viață. Dar, le-a mai predat și o lecție bună: părinții sunt persoanele ce-ți oferă dragoste și căldură, sunt cei care-ți sunt alături când te-ai îmbolnăvit, cei care te susțin la primul tău concert de la grădiniță, cei care te țin de mână întreaga viață... iar copilul devine al tău nu doar în cazul în care l-ai conceput și născut...el devine al tău în momentul în care îți deschizi inima și permiți acest lucru!Autor: Alina Deleanu


Ți-a plăcut articolul? Apasa like sau povestește-le prietenilor tăi!
Tag-uri la articol:
Comentarii
Adaugă comentarii
Adaugă un comentariu
Nume și Prenume:
         
Poștă electronică:
Articole similare:
14.12.2016
Luptați pentru visele voastre și, cel mai important... dacă aveți posibilitatea, dăruiți familie celor care merită asta mai mult ca oricine – COPIII!
14.12.2016
Familia depinde de doi, de respect, răbdare și încredere. E mai ușor să divorțezi decât să rezolvi problema, dar calea spre fericire e întotdeauna mai grea.
01.12.2016
Fiecare din noi își prețuiește familia, uneori nu ne putem imagina viața fără aceste persoane, care ne-au oferit totul, atât din punct de vedere material cât și sentimental.
30.11.2016
Există foarte multe cupluri care au deja și copii, formează o familie, dar, oricum nu simt nevoia să-și oficializeze relația. Atâta timp cât se iubesc și se simt bine așa, de ce nu.
14.11.2016
A suferi de infertilitate, înseamnă să trăiești pe aceelași Pământ și să nu vezi soarele. Pentru că un copil este asemenea unui soare care îți luminează viața și ți-o face cu sens.
11.11.2016
Infertilitatea este o boală cumplită care iți poate lua totul, dar nu și speranța, care te va motiva să lupți și să cîștigi.
все шаблоны для dle на сайте шаблоны dle 11.2 скачать
Alege fundal