Semnele și cauzele infertilități !

15.02.2017
0
93


Femeia ce visează la posibilitatea de a aduce pe lume un copil nu trebuie să cadă pradă disperării, dar, să se adreseze mai întîi unui specialist bun, dat fiind faptul că, la etapa actuală multe cazuri se pot trata.

Sigur că vă puteți programa la o consultație la cea mai apropiată policlinică, dar, ar fi mai bine să mergeți din start la un centru de profil, ce se ocupă de problema în cauză. Un lucru important, nu mergeți singură dar împreună cu partenerul, deoarece în acest caz ambii parteneri sunt investigați.

Conform standardelor medicinale, medicul este obligat de a pune o diagnoză deja peste șase luni de investigare. Apropo, în primul rând trebuie verificat partenerul, în cazul în care acesta este cauza, nu pierdeți mult timp și este mai ieftin.

Dacă în urma multor eforturi, în cele din urmă medicul nu a reușit să vă trateze, nu vă întristați. Medicina modernă oferă multe posibilități pentru familiile ce vor copii. În primul rând, este necesar să vă adresați la o clinică specializată în ceea ce privește fertilizarea artificială.

În ultima perioadă, la femeile sub 35 de ani este utilizată metoda de selectare a embrionilor.

Este ales doar un singur embrion, de cea mai înaltă calitate. Această metodologie este aplicată doar cu acordul pacientei. În cazurile în care este imposibil de a primi un embrion, este aplicată tehnologia de donare a ovocitului utilizat. Se realizează stimularea ovulației, aceasta donează celulele unui destinătar de sex feminin. Din păcate, donatori de ovocite nu sunt atât de mulți, de aceea aceștia de regulă devin membrii familiei și rudele apropiate.

Cauzele infertilității:

Specialiștii consideră că femeile dețin trei cauze ale infertilității: problemele ovulației, modificări ale trompelor uterine și endometrioza. De asemenea, atât la femei cât și la bărbați cauza infertilității poate fi una ereditară. Statistica spune că la 10 din 30 de cazuri cauza infertilității rămâne una necunoscută.

Indiferent de cauză sau motiv, nu disperați, trăim în secolul în care imposibilul devine posibil. Este era în care le putem obține pe toate, cu puțină speranță și efort.Autor: Alina Deleanu


Ți-a plăcut articolul? Apasa like sau povestește-le prietenilor tăi!
Tag-uri la articol:
Comentarii
Adaugă comentarii
Adaugă un comentariu
Nume și Prenume:
         
Poștă electronică:
Articole similare:
23.12.2016
Nu este secret faptul că, multe femei contemporane nu pot avea copii, suferind de infertilitate, care, de cele mai multe ori nu se tratează.
14.12.2016
În prezent, a devenit la modă ca femeile să-și ia bărbații cu ele pentru ca aceștia să asiste în timpul nașterii.
14.12.2016
Familia depinde de doi, de respect, răbdare și încredere. E mai ușor să divorțezi decât să rezolvi problema, dar calea spre fericire e întotdeauna mai grea.
04.12.2016
Indiferent pe ce cale ai născut, viața sexuală va avea de suferit un pic după ce aduci pe lume un copil.
01.12.2016
Fiecare din noi își prețuiește familia, uneori nu ne putem imagina viața fără aceste persoane, care ne-au oferit totul, atât din punct de vedere material cât și sentimental.
25.11.2016
Cei geloși sunt un motiv de tulburare pentru cei din jur și o sursă de tortură pentru ei înșiși.
25.11.2016
Adolescența. Una dintre cele mai dificile perioade din viața unei familii, dat fiind faptul că, această vârstă este o bătaie de cap atât pentru copil, cât și pentru părinții acestuia.
все шаблоны для dle на сайте шаблоны dle 11.2 скачать
Alege fundal